Skip to main content
0

Verzending & retourneren

VERZENDKOSTEN

Alle leveringen in een cirkel van 10 km rond Haaksbergen, zijn gratis. Mocht het adres buiten Haaksbergen  liggen dan zal er met u contact worden opgenomen m.b.t. de afleverkosten. Mochten deze kosten voor u te hoog zijn dan kan u afzien van de aankoop en zal het betaalde bedrag worden teruggestort op uw rekening.

LEVERTIJD

Nadat de betaling bij ons binnen zal de door u aangevraagde leverdatum worden beoordeeld. Mocht de leverdatum niet haalbaar zijn, zal er met u contact worden opgenomen

RUILEN & RETOURNEREN

Indien het product om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u dit binnen 5 dagen, na levering kenbaar maken. Er zal contact met u worden opgenomen om met u hierover te overleggen. Indien het gaat om bederfelijke waren dan zal er contact met u worden opgenomen om tot een passende oplossing te komen.

RETOURADRES

Goorsestraat 91
7482 CC Haaksbergen

De kosten van een retourzending zijn voor rekening van de koper.

SERVICE & GARANTIE

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over ons product. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op via ons mailadres: info@lionsclubhaaksbergen.nl. Wij zullen je klacht met grote zorg in behandeling nemen en uiterlijk binnen 5 werkdagen reageren.